Een nieuw jaar staat voor de deur. Tijd voor goede voornemens en vooruitkijken naar een nieuw, fris jaar. Als Meesters van de Friet maken we graag de balans op en... Lees meer
Een nieuw jaar is aangebroken. Als het aan de Meesters van de Friet ligt een mooi moment om over te stappen op ambachtelijke friet. Maar waarom zou je? Veel ondernemers... Lees meer
Het wordt weer kouder in ons landje. En dan kunnen we weer teruggrijpen op een oer-Hollandse topper: Frietje stoofvlees. Hoe ambachtelijk wil je het hebben? Een vers frietje is op... Lees meer
Heb jij ruimte voor je klanten om te zitten in je friethuys? Ontvang je wel eens groepen of families die friet bestellen en direct opeten? Probeer dan een oud bourgondisch... Lees meer
Je klanten persoonlijk aanspreken is belangrijk. Zeg zelf, het voelt toch beter als iemand die jou iets lekker aanreikt je bij de naam aanspreekt in plaats van meneer of mevrouw?!... Lees meer
Hoe draag je handig meerdere puntzakken friet, zonder friet te verliezen, saus aan je handen te krijgen, of nog erger, een puntzak uit je vingers te laten glippen? Wij hebben... Lees meer
Onderscheidend zijn, één van de belangrijkste dingen als horeca-ondernemer. Maar hoe doe je dat? We geven je enkele tips om anders te zijn dan de rest. 1. Naam maakt faam... Lees meer
Frituurolie is van essentieel belang om tot een goed frietje te komen. Er zijn vele soorten te koop en elke vertegenwoordiger zegt dat hij het beste product heeft. En vaak... Lees meer