Ondernemerstip

Voor een goede start van 2020
28
dec

Ondernemerstip voor 2020

Een nieuw jaar staat voor de deur. Tijd voor goede voornemens en vooruitkijken naar een nieuw, fris jaar. Als Meesters van de Friet maken we graag de balans op en kijken we terug op een mooi ondernemersjaar. Veel bestaande en nieuwe frietzaken werken met ons samen en kiezen voor ambachtelijke, verse friet. We zien nog steeds een toename in de horeca van ondernemers die bewust kiezen voor de verse en ambachtelijke werkwijze, en daar worden we blij van.

Daarnaast gebruiken steeds meer ondernemers ook onze producten, de frituurolie en frietaardappels die aan ons concept verbonden zijn. Dat komt de kwaliteit van je friet uiteraard ten goede. We hopen de samenwerking voort te kunnen zetten in 2020. Ook dan gaan we weer voor groei.

Ondernemerstip van de Meesters

Ook in jouw onderneming draait het als het goed is om groei. Dat heeft als het er op aankomt te maken met de netto winst die er over blijft. Wij nodigen je uit om de kosten en verkoopprijzen nog eens tegen het licht te houden. Soms lopen de kosten in je onderneming onbewust op en vergeet je zelf de prijzen hierop aan te passen. Wees niet te bang om in een nieuw jaar nieuwe prijzen te hanteren. Als die gebaseerd zijn op prijswijzigingen aan de inkoop/kostenkant is het zeer legitiem en uit te leggen naar je klanten. En zeg zelf… je krijgt bij jou in de zaak toch een heerlijk product wat het geld waard is? De consument wil echt wel wat betalen voor passie, aandacht en ambacht. Op die manier hou je je zaak gezond, wel zo belangrijk!

We wensen je een succesvol en winstgevend 2020 toe,

Met warme groet,

De Meesters