Advies

Goede raad is goud(e staven) waard!

De Meesters van de Friet adviseren (startende) horeca-ondernemers van A tot Z op het gebied van ambachtelijke friet. Het advies van de Meesters is gratis wanneer de ondernemer onze producten afneemt. Door ons stevige netwerk verbinden we jou als ondernemer voor elke vraag met de juiste partij. Zo helpen we je met de beoordeling van een pand en locatie, winkelinrichting, routing, productassortiment en personeelstraining. Hieronder een overzicht van onze diensten. 

Winkelinrichting

Of u nu met uw huidige horeca-onderneming over wilt stappen op de ambachtelijke manier van werken of u begint vanuit een volledig casco pand, wij begeleiden u projectmatig bij alle belangrijke stappen waar je als ondernemer voor komt te staan. En dat met oog voor jouw ideeën en plannen. Het is tenslotte jouw project. ‘U vraagt, wij draaien’ zou je kunnen zeggen. Wanneer de ideeën helder zijn, maken we een raamwerk en een overeenkomst en kan er gestart worden met het uitwerken van de details. Hieronder kun je verstaan: lay-out verfijnen, verlichtingsplan maken, installatietekening maken, meubeltekeningen maken, kleuren en materialen bepalen en 3D tekening maken. Na akkoord op de definitieve tekeningen en de opdrachtbevestiging volgt de uitvoeringsplanning. Het gehele traject doorloop je met één vast contactpersoon. Meer- en minderwerk wordt duidelijk gecommuniceerd. We hanteren korte lijnen en realiseren je zaak zo snel.

ONZE PROJECTEN

Financiering

De sleutel tot het kunnen realiseren van de goede plannen zit meestal in een passende, betaalbare financiering. We ontmoeten regelmatig ondernemers die dolenthousiast zijn om een friethuis te beginnen, maar de financiering niet overzien. In samenwerking met een betrouwbare partner kan Meesters van de Friet je een passende financiering bieden voor je horeca-onderneming met ambachtelijke friet. De juiste vorm is degene waar je op elke dag van de maand blij mee bent. 

 

Routing

Een goede doorstroming in je zaak is erg belangrijk. Maar ook een logische inrichting. Toch jammer als je bakwand geplaatst is en je komt er dagelijks achter dat met je rug richting je klanten staan niet zo prettig is. Wij hebben ruime ervaring in advies bij inrichting van friethuizen en kunnen je helpen om een optimale doorstroming te bewerkstelligen. Dat voorkomt klanten op een kluitje, lauwe kroketten, te weinig privacy bij het pinnen, etc. We helpen je graag!

 

Productassortiment

De lekkerste friet verkopen is 1, maar hét verschil maken in productassortiment is 2. Hoe doe je dat? Waar is friet mee te combineren? Hoe kun je origineel zijn? De meesters van de friet hebben de juiste partijen voor je om tot een unieke snack te komen, speciaal voor jouw zaak, keten of stad. We experimenteren graag met horeca-ondernemers om nieuwe producten of gerechten te bedenken. Ook in friet zijn verschillende variaties denkbaar, bijvoorbeeld met kruiden. Ook al aan de zoete aardappel gedacht als friet? 

Frituurtraining

Niet alleen de producten zijn belangrijk, ook het frituren op zich is een vak. Zeker het bakken van ambachtelijke friet, die zowel voorgebakken als afgebakken moet worden. En het is belangrijk dat alle medewerkers het frituurvak goed beheersen zodat je klanten altijd op hetzelfde optimale frietje kunnen rekenen. Frituurmeester Jan geeft jou en je personeel in een dagdeel een ambachtelijke frituurtraining. Hierin leer je de kneepjes van het vak als ambachtelijke frietbakker. Na afloop van de training bak je gegarandeerd het lekkerste ambachtelijke frietje. En uiteraard stemmen we de training helemaal af bij jouw oven, jouw bakproducten, capaciteit en routing. Menig frietbakker heeft bij ons de cursus gevolgd en dat proef je terug. 

Advies aanvragen

Wil je met ons in gesprek over jouw plannen en ideeën? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op met de meesters