Frietaardappels

Het hele jaar door de beste bonken.

Met zorg geselecteerd door onze aardappelmeesters

Meesters van de Friet werkt nauw samen met een netwerk aan aardappelboeren. De partijen waar wij de levering van aardappels aan uitbesteden zijn betrouwbaar en selecteren met zorg de beste frietgeschikte aardappels voor u, het hele jaar door. Op die manier bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit en verwerkt u altijd een meesterlijke aardappel. Onze partners kenmerken zich als volgt:

  • Zij leveren frietaardappels met een maat van +55mm
  • Zij dragen zorg voor het logistieke proces. De aardappels worden geconditioneerd vervoerd.
  • Zij kunnen de aardappels meestal ook via uw horecagroothandel leveren.
  • Zij zijn altijd aanspreekbaar bij vragen en opmerkingen over de aardappels. 

In elke provincie is een leverancier in aardappels actief. Op de kaart hiernaast is zichtbaar welke aardappelmeester actief is en uw regio.

Onze aardappelmeesters

Voor meesterlijke frietaardappels bij u in de regio

Wanneer u met ons samenwerkt, is het betrekken van de aardappels via onderstaande partners verplicht. Hiermee waarborgen we de kwaliteit en service. Elke regio kent zijn eigen aardappelmeester. Dat houdt de kosten voor u als ondernemer laag. Afhankelijk van uw specifieke wensen verbinden we u aan de juiste persoon. Neem contact op met de Meesters voor de juiste aardappelleverancier.  

Wilt u een testlevering ontvangen?

Neem contact met ons op voor een gratis monster en voor actuele prijzen en groothandels die onze frietaardappels leveren.

Neem contact op met de meesters