De Meesters

Partner van ambachtelijke frietbakkers

Jan

Verkoop en advies

06 – 53 29 07 13
jan@meestersvandefriet.nl

Jan heeft jarenlange ervaring in de foodservice. Hij gaat mee met de tijd, maar weet ook het goede van vroeger te waarderen. Bijvoorbeeld het persoonlijke contact met de klanten. Een echt ouderwets zelfgemaakt frietje waardeert Jan ten zeerste. Als fijnproever wil hij niets anders meer.

Jan onderhoudt met tal van horeca-ondernemers warme contacten. Hierbij richt hij zich specifiek op het topsegment ondernemer. Die voor kwaliteit en onderscheid staat. Ambachtelijke friet helpt hierbij. 

Ook het frietbakken komt heel nauw. Er zijn allerlei factoren die meewegen, onder andere de vele soorten bakwanden en frituurpannen die op de markt te koop zijn. Jan helpt u met zijn culinaire achtergrond graag om een bakadvies op maat te geven. Hij vertrekt niet niet eerder voordat er een optimaal product uit uw frituur komt.

Hanno

Inkoop, marketing en PR

06 – 46 73 80 04
hanno@meestersvandefriet.nl

Hanno weet als geen ander dat ambachtelijk ook alles met beleving en uitstraling te maken heeft. De klant moet vooral een ‘feel-good’ beleving hebben bij het frietambacht. Dat begint met een logo en huisstijl, maar alles doet daarin mee. Het plaatje moet gewoon kloppen. Hanno regelt de inkoop, marketing en PR voor Meesters van de Friet. Door zijn ruime ervaring als senior accountmanager in de horecasector kent hij de horeca van binnenuit. Maar hij heeft ook een creatieve geest. Het is zijn uitdaging om ondernemers te helpen om hét onderscheidend te maken met ons concept. Hanno denkt graag ook mee op het gebied van marketing en PR op klantniveau.

Contact en kennismaking vindt in eerste instantie plaats met collega Jan Post. Die schakelt op zijn beurt Hanno in om in samenspraak met de ondernemer hét verschil te maken in ambachtelijke friet.

Ook voor startende ondernemers weet Hanno in alle facetten te adviseren en te helpen. Met een stevig netwerk aan partners kunnen wij u van totaaladvies voorzien. Heeft u marketinggerelateerde vragen? Stuur gerust een e-mail of klim in de telefoon. 

Persoonlijk contact

De meesters van de Friet houden van persoonlijk contact. Wij maken met u als ondernemer altijd een afspraak om persoonlijk met u door te praten. Graag leren wij u, uw onderneming en uw plannen kennen. Op die manier kunnen we samen zoeken naar een passend concept voor uw zaak. Met onze kennis, ons netwerk en onze expertise komen we er zeker uit. Neem contact met ons op om door te praten over producten en diensten die wij leveren.   

Productbrochure

De Meesters van de Friet hebben een mooie productbrochure ontwikkeld. Hierin hebben wij onze producten en diensten samengebracht. U leest hierin alles wat komt kijken bij het selecteren van de juiste frietaardappel, de keuze in olie, het gebruik en aanschaf van machines, en andere relevante informatie omtrent ambachtelijke verse friet. We leggen persoonlijk de kneepjes van het frituurambacht uit. Zodat u het lekkerste frietje kunt bakken. De productbrochure laten wij achter na een persoonlijk gesprek. Het is niet mogelijk om deze toegestuurd te krijgen. 

Vraag brochure aan

 

Ambachtelijke frituurcursus

Bent u nog onbekend met het bakken van verse friet? Wilt u een eigen friethuis beginnen, maar wel de beste van het land worden? Wij helpen u graag! Onze frituurmeester Jan Post neemt u in een gratis presentatie nemen in het ambacht van het frietbakken. En hij gaat niet eerder weg voordat hij met u een heerlijk ambachtelijk frietje uit uw bakoven gehaald hebben en u weet hoe dat werkt. U ontvangt van de Meesters na de cursus een handleiding voor het bakken van ambachtelijke verse friet, die aansluit bij uw concept en frituuroven. 

Word partner van de Meesters

Heb je passie voor ambachtelijke verse friet en geloof je dat je iets moois toe kunt voegen aan ons concept in de horeca? Word dan onze partner! Neem contact met ons op voor meer informatie.