De Meesters

Partner van ambachtelijke frietbakkers

Jan

Verkoop en advies

06 – 53 29 07 13
jan@meestersvandefriet.nl

Jan heeft jarenlange ervaring in de foodservice. Hij gaat mee met de tijd, maar weet ook het goede van vroeger te waarderen. Bijvoorbeeld het persoonlijke contact met de klanten. Een echt ouderwets zelfgemaakt frietje waardeert Jan ten zeerste. Als fijnproever wil hij niets anders meer.

Jan onderhoudt met tal van horeca-ondernemers warme contacten. Hierbij richt hij zich specifiek op het topsegment ondernemer. Die voor kwaliteit en onderscheid staat. Ambachtelijke friet helpt hierbij. 

Ook het frietbakken komt heel nauw. Er zijn allerlei factoren die meewegen, onder andere de vele soorten bakwanden en frituurpannen die op de markt te koop zijn. Jan helpt u met zijn culinaire achtergrond graag om een bakadvies op maat te geven. Hij vertrekt niet niet eerder voordat er een optimaal product uit uw frituur komt.

Vraag gratis onze brochure aan

De Meesters vertellen in een exclusieve brochure graag over ons concept. Je vindt hierin relevante informatie over onze frietaardappelen, frituurolie, snijmachines, schrapmachines, verpakkingen en niet onbelangrijk het frituren van ambachtelijke friet. Ook startende horeca-ondernemers kunnen hun hart ophalen met de brochure omdat ook financiering en ontwerp van een eigen friethuys aan de orde komt. Een brochure brengen wij persoonlijk bij u langs.  

    Word partner van de Meesters

    Heb je passie voor ambachtelijke verse friet en geloof je dat je iets moois toe kunt voegen aan ons concept in de horeca? Word dan onze partner! Neem contact met ons op voor meer informatie.