De keuze voor ambachtelijke friet gaat voor een gepassioneerd horeca-ondernemer verder dan alleen de manier van bereiden. Vanuit de liefde voor de aardappel wil je toch ook weten wat je... Lees meer
Ook als de mussen van het dak vallen, wil jij friet blijven verkopen. Maar heeft de gemiddelde Nederlander wel behoefte aan verse friet tijdens een hittegolf? Wij geloven dat je... Lees meer
Wist je dat wij je ook kunnen begeleiden bij het ontwerpen van je friethuis? Hiermee voorkom je fouten in de routing of aankleding van je zaak. Wij hebben de kennis... Lees meer
Hoe kies je een goede frietsnijder? Er zijn er genoeg te koop in de horeca. In deze blog helpen we je een handje om tot de juiste keuze te komen.... Lees meer
Is het je ook opgevallen dat er steeds meer ambachtelijke friet in de schil wordt geserveerd? Friet in de schil is erg populair. Waar komt dat door? Wel, friet in... Lees meer
Vandaag feliciteerden we het Swolsch Friethuys van Marco Poel. Vanaf de opening van zijn zaak gebruikt hij de producten van Meesters van de Friet, waaronder de nummer 1 frituurolie. Als... Lees meer
Het is een spannende week! De resultaten van de AD friettest komen er weer aan? Hoe doen onze ambachtelijke frietbakkers het dit jaar? Ieder jaar is het weer een feestje... Lees meer
Wil jij een ambachtelijk friethuis starten, ben je allergisch voor franchise maar weet je echt niet waar je moet beginnen? Of heb je een supergoed idee en bruis je van... Lees meer