Doet u ook mee?

De AD friettest komt eraan
09
feb

De AD friettest komt er weer aan. Laat u inschrijven!

De AD friettest 2016. Nog even en het is zover. Voor de vijfde keer organiseert het AD een friettest. In de maand maart bezoekt Paul Hovius met zijn panel tal van horeca-ondernemingen die volgens het Nederlandse volk de lekkerste friet bakt. Veel van onze klanten zijn al eerder hoog geëindigd in de test. Als leverancier van de beste frietaardappelen en de beste frituurolie, vertrouwen wij volop in de kwaliteit van uw friet.
Dit jaar schijnt de AD friettest op de schop te gaan. Het testpanel van het AD komt niet één keer langs, maar soms zelfs 2 of 3 keer. Wij juichen dit alleen maar toe. Op die manier zal de jury merken dat de kwaliteit van de ambachtelijke friet van onze klanten continu van topkwaliteit is. Kijk hier voor meer informatie over de veranderingen

Laat u inschrijven door uw klanten! Dat kan eenvoudig door hen een briefje mee te geven bij de bestelling waarop u aangeeft dat u graag meedoet. Of deel het op social media. Inschrijven kan via friettest@ad.nl. Laat uw klanten dan ook in één regel specifiek verwoorden waarom het testpanel bij u langs moet komen.

Klik hier voor meer informatie over de test.

Wij kijken nu al uit naar de uitkomst.

Een hartelijke groet,
De Meesters van de Friet