SEPTEMBER: BIJ DE BOER (NHL)
Wij zijn Ron en Marjanne de Boer. Trotse eigenaren van Lunchroom-Friethuys bij de Boer in Heemskerk. Naast onze onderneming zijn wij ook... Lees meer
MEI: FRIETHUYS VENLO (LMB)
Ik ben Danny, eigenaar van Friethuys Venlo, Limburg. Hoe lang ben je horecaondernemer en waarom heb je daarvoor gekozen? Ik ben ongeveer 16 jaar actief als ondernemer, het heeft mij... Lees meer
APRIL: Hooked on Fish & Chips (ZLD)
Ik ben René Akkermans van Hooked on Fish & Chips in Zierikzee, Zeeland. Hoe lang ben je al horecaondernemer en waarom heb je daarvoor gekozen? Vanaf 18-jarige leeftijd ben ik voor mezelf... Lees meer
MAART: Frietmeester Deventer (OVR)
Wij zijn Erna Pas en Erik Vorderman, getrouwd, hebben 2 dochters en zijn de trotse eigenaren van Frietmeester Deventer in de provincie... Lees meer
FEBRUARI: Perron3 in Boskoop (ZHL)
Ik ben Eqbal Mangal, trotse eigenaar van Perron3 in Boskoop. (Zuid-Holland) Hoelang ben je al horecaondernemer en waarom heb je daarvoor gekozen? Op school had ik snel in de gaten dat theorielessen... Lees meer
JANUARI: Cafetaria Het Ambacht in Wageningen (GLD)
Ik ben Derk Joosten, eigenaar van Cafetaria het Ambacht uit Wageningen. Voordat ik begon met het maken van ambachtelijke friet was ik... Lees meer