Inspiratiedag

bij de boer
28
mei

11 juni 2018: Eerste editie inspiratiedag bij de boer

Meesters van de friet groeit door. Veel ondernemers in de horeca bakken met bezieling dagelijks het ambachtelijke frietje volgens het concept van Meesters van de Friet. Op maandag 11 juni a.s. nemen we onze klanten graag terug naar de basis van ambachtelijke friet. We organiseren een inspiratiedag bij de boer, geheel in het teken van ambachtelijke verse friet. Alle klanten van Meesters van de Friet zijn welkom. Het is een uitgelezen dag om verbinding te zoeken met andere horeca-ondernemers, je kennis te vergroten over de wereld achter de frietaardappel en je te laten inspireren met nieuwe ideeën.

Klik hier voor de officiële uitnodiging.

Zien we je ook op de inspiratiedag? Aanmelden is verplicht!

Graag tot ziens! De meesters!