Uitslag AD friettest 2017

deze week is het zover...
18
apr

Uitslag AD friettest 2017

Het is een spannende week! De resultaten van de AD friettest komen er weer aan? Hoe doen onze ambachtelijke frietbakkers het dit jaar? Ieder jaar is het weer een feestje voor ons in de uitslag van de friettest. Zeker omdat er elk jaar meer ambachtelijke friethuizen bijkomen. Een goede ontwikkeling voor Nederland. En vooral voor mensen die van gezond, lekker en vers houden. Ook dit jaar hebben we al weer hoge scores vernomen. Dat doet ons goed.

Er wordt verschillend omgegaan met de AD friettest door ondernemers. We onderscheiden drie categorieën horeca-ondernemers.

Een winnaarsgevoel?
Heb je een hoge score dit jaar? Blij met je overwinning? Laat het ons weten! Dat stellen we zeer op prijs. Samen met jou vieren we graag de waardering voor je friet en je passie. En we bewaken samen natuurlijk de kwaliteit. Of we denken met je na over uitbreidingsplannen.

Niet tevreden over het testresultaat?
Ben je niet tevreden over de uitslag van de test met eventueel bijbehorend cijfer. We komen graag zelf ook je friet eens proeven. En we denken met je mee als je er voor open staat om te kijken hoe de friet beter kan. Veel aspecten tellen mee. Van de soort aardappel, de opslag van de aardappel, het vervoer van de aardappel, tot het type olie, de baktemperatuur, het voorbakproces, het afbakproces, de hoeveelheid per keer, de grootte van het snijden en de verpakking. We nemen het graag met je onder de loep. Uiteindelijk gaat het erom dat je klanten de friet waarderen. Daar gaan we samen voor!

Geen boodschap aan een friettest?
Heb je helemaal geen boodschap aan een friettest en ben je liever zelf keurmeester van jouw friet? Ook prima. Even goede vrienden. Wij leveren je graag de beste producten voor ambachtelijke verse friet, het hele jaar door. Als partner van Meesters van de Friet hoef je jezelf daar niet druk om te maken. Wel zo lekker.

Neem gerust contact met ons op om een door te praten onder het genot van een bak koffie (of een frietje).

Hartelijke groet van de Meesters.